Частка смартфонів Samsung в Китаї в даний час знаходиться на позначці 1%. І це не дивно, адже більшість китайський виробників випускають нові моделі смартфонів практично кожен день, чого не скажеш про Samsung, який не так часто оновлює свій модельний ряд.

Але те, що корейці зважилися на зміну стратегії зараз, вже радує. Так, компанія Galaxy готується випустити A6s, він стане конкурентом середньобюджетних апаратів китайських виробників. Не виключено, що новинку шпигують новими функціями, так як компанія вирішила, що варто впроваджувати нові технології в смартфони середнього класу, а вже потім в флагмани року. У Samsung у Китаї є свої заводи, проте із-за слабких продажів і високої вартості виробництва Samsung вирішила скоротити власне виробництво і довірити його виробнику Wintech.

Варто відзначити, що ця компанія займається виробництвом і смартфонів Xiaomi. Кидаються в очі хромовані металеві торці і нові градієнтні кольори, які стали трендом 2018 року. Якщо компанія оснастить пристрій процесором Snapdragon 660, 6 ГБ оперативної пам'яті, 64 ГБ вбудованої, акумулятором на 4000 мач. Ціна за новинку близько 250 доларів, що цілком приємна ціна, враховуючи характеристики. Тепер Samsung складе конкуренцію китайським виробникам на рінке смартфонів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.