Ігрова приставка Sony PlayStation 4 надійшла в продаж ще п'ять років тому. Миллионі геймерів вже встигли придбати новинку. Однак, за весь цей час консоль продавалася з одним великим недоработком, який здатний вивести всі консолі з ладу.

Все відбувається дуже просто. Зловмисники знаходять людину, яка в даний час “в онлайні”, після чого надсилають йому приватне повідомлення, що складається з особливих символів. Після цього консоль зависає, і навіть перезавантажується, стираючи всі досягнення, які були досягнуті за час останньої сесії.

Єдиний вихід знову включити консоль – зробити повний скидання налаштувань, в результаті чого потім доведеться витратити на налаштування PS4 кілька годин особистого часу, входячи в усі акаунти заново. Це шокувало геймерів, так як про цю помилку мовчали 5 років. За наявними даними, в даний час вже кілька тисяч приставок PlayStation 4 вийшло з ладу через дії зловмисників. Також повідомлення іноді надсилають в той час, коли приставка вимкнена. В такому випадку, відразу після включення, вона зависає, не залишаючи геймеру шансу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Компанія Sony вже заявила, що працює над вирішенням проблеми, створюючи патч для системи безпеки. Для власників цієї приставки настійно рекомендуємо до цього часу відключити присылание повідомлень від невідомих користувачів, інакше вам доведеться витратити весь день на відновлення налаштувань консолі. Радимо зробити резервну копію, якщо ви цього ще не зробили.

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.