В новій операційній системі iOS 12 компанія Apple реалізувала технології, які покликані вплинути на залежність від мобільних пристроїв. Тепер кожен бажаючий може подивитися статистику, яка відображає витрачений час на соцмережі та інші мобільні додатки. Google вирішив більш серйозно підійти до цього питання.

Google додав аналогічну функцію в майбутню версію Android Pie, яка називається Digital Wellbeing. Тепер же і користувачі зможуть побачити, скільки часу вони витрачають на спілкування в соцмережах. Також Google розробив функцію, яка буде корисна тим, кому складно розлучитися вночі зі своїм смартфоном. Вона називається Wind Down, дозволяє встановити час для сну, що автоматично переводить телефон в режим “Не турбувати”, а екран — в режим сірого кольору. Це допоможе вам відмовитися від смартфон в нічний час доби, і висипатися набагато краще. Звичайно, ніхто не змушує вас користуватися такими функціями, однак відучить користуватися смартфоном на протязі всього дня.

Facebook і Instagram аналогічно почали впроваджувати подібні функції. Не дивно, адже Instagram є власністю Facebook, тому функцію запровадять одночасно в соцмережах. Завдяки їм користувачі незабаром будуть мати доступ до інформаційної панелі, що показує час, проведений в соцмережі. Також вони отримають більше контролю над повідомленнями і щоденні нагадування про обмеження. До того ж, Instagram попереджає, коли користувач перегорнув усю стрічку з фото.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.