Багато стикалися з такою проблемою: Samsung пропадає звук. І це досить часта проблема, адже смартфони все частіше ламаються.
Якщо у вашому телефоні Samsung немає звуку при дзвінку або розмові, топричиной цього могли стати саме такі ситуації.

Про це повідомляє Politeka.

Наявність заводського браку — цей варіант також не варто виключати відразу ж. Якщо ви виявили заводський брак - швидше біжіть його міняти, якщо гарантія ще залишилася. Це саме той випадок, коли від вас в цій ситуації не залежить абсолютно нічого, адже це вина компанії.

Потрапляння вологи — Найбільш часта причина не відтворення звуку на флагманах від Samsung — це падіння пристрою у воду або знаходження підвищеної вологості. Якщо ваш смартфон не захищений від попадання вологи - швидше біжіть в сервісний центр, в якому вам допоможуть професійно врятувати ваш улюблений девайс.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Пошкодження динаміків — Падіння або навіть слабкий удар може викликати неполадки в роботі динаміків, які в смартфонах від Samsung, найчастіше розташовані в найбільш слабких місцях телефону. До того ж, з часом вони почнуть шипіти, і це абсолютно нормально, так як у кожного компонента є ліміт ресурсу.

Некоректна робота плагінів — Неправильно встановлений або вірусний плеєр — це причини того, що ви не зможете послухати улюблену пісню на телефоні. Зазвичай навіть самі серйозні проблеми зі звуком на смартфонах Samsung можуть бути вирішені заміною пошкодженої деталі, проте це коштує грошей, враховуючи ціну за смартфони девайсів.

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.