Зіркова зустріч робота Софії - штучного інтелекту сучасності, з Арнольдом Шварцнеггером - актором, який зіграв дуже відомого робота в кіно, не відбулася, хоча могла статися на технологічному форумі Olerom Forum One в Києві, де обидва виступали.

Робот Софія порадувала гостей форуму, з'явившись на сцені у вишиванці з привітанням "Слава Україні". Вона виступила на форумі з темою: "Технології майбутнього: людина і роботи".

Також, Софія зробила специфічний політичний прогноз. Вона сказала, що непоганим президентом в Україні міг би стати робот.

Таку незвичайну заяву Софія озвучила, відповідаючи на запитання організаторів "Хто буде наступним президентом України".

За ствердженням робота, вона не любить політику і стверджує що аполітична, однак впевнена, що "робот був би хорошим президентом".

До слова, відомий український ведучий в ефірі телепрограми поцілувався з роботом Софією. "Дівчина" дозволила себе поцілувати, а телеведучий сказав, що "вона тепла".

А от зустріч жінки-робота Софії з чоловіком-термінатором Арнольдом Шварцнегером, якої так всі чекали, не відбулась.

Арнольд Шварцнеггер, який на форумі виступив зірковим спікером, проігнорував робота Софію, віддавши перевагу компанії Віталія Кличка та Володимира Гройсмана. Він обідав з ними, допоки робот Софія виступала на конференції.
Залізний Арні прибув до столиці чартерним літаком.

В Жулянах легендарного актора і політика, який з десяток років тому був губернатором Каліфорнії, зустрічав мер Києва Віталій Кличко. Шварцнегер з колишнім боксером, а тепер мером української столиці знайомий давно.

За українською традицією на летовищі зірці Голлівуду піднесли коровй. З аеропорту Шварцнеггер поїхав в готель у центрі Києва на автомобілі мера.
На зустріч з актором, який зіграв термінатора, в готель приїхав і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Однак коментарів він уникав.


Шварцнеггер у свої 71 виглядає досить активним. Каже, що багато працює й досі. Зараз він знімає Термінатора-6, щодня займається спортом. За словами актора для успіху потрібно тяжко працювати, візуалізувати свою мрію, вірити у себе та не слухати тих, хто каже, що у тебе нічого не вийде. А коли актора запитали, як йому вдається у його віці робити все те, про що він розповідає, Шварц нагадав, що він все-таки термінатор.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, у Київ привезли знаменитого антропоморфного робота Софію

Як повідомляв портал "Знай.ua", робот Софія сказала Гройсману все, що думає про Україну

Також "Знай.ua" писав, Арнольд Шварценеггер вперше прилетів до Києва