Компанія Xiaomi анонсувала новинку - розумну маску для сну. Пристрій посилає спеціальні хвилі в мозок і, по ідеї, повинен допомогти швидше заснути.

Гаджет отримав назву Easy Air Brain Wave Sleeping Eye Mask і з вигляду нічим не відрізняється від звичайної маски для сну. Згідно з описом, аксесуар має три електроди і динаміки, вбудовані в корпус. Коли людина надягає маску, динамік посилає в мозок особливий звук, який повинен сприяти швидкому засипанню і міцному сну.

Маку можна чистити і прати. Також вона може розбудити в правильний час завдяки вбудованому будильнику. Придбати такий девайс можна всього за 36 доларів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 14 жовтня 2018 року, було названо найочікуваніший гаджет Xiaomi в 2019 році, про появу якого всі мріють.

Мова йде про фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4, який стане поліпшеною і доопрацьованішою у всіх відношеннях версією моделі Mi Band 3. Не секрет, що 3 версія браслета від Xiaomi розійшлася як гарячі пиріжки, тому компанія продовжує стрімко розвивати дану лінійку девайсів. Mi Band 4 отримає модуль GPS для відстеження свого положення в просторі, кольоровий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю високої чіткості, а також підтримку магнітної зарядки. Це всі функції, які затьмарять популярний Mi Band 4.

Звичайно, Xiaomi Mi Band 4 не буде продаватися так активно, як який-небудь новий бюджетний смартфон бренду, однак сам спортивний браслет найбільше приваблює більшість покупців. Новинка збільшить комфорт при занятті в спортзалі, так як кольоровий екран дозволить зняти напругу очей. До того ж, ціна залишиться бюджетною, і девайс буде дорожчим від свого попередника всього на кілька доларів.

Нагадаємо, Xiaomi до анонсу готують 4 моделі телевізорів і два нових смартфона.

Раніше Знай.ua повідомляв, компанія Sony дала старт попереднім замовленнями на легендарну ігрову приставку 90-х – PlayStation Classic.

Також Знай.ua писав, Google закриває свою соцмережу Google+ для користувачів через непопулярність.