Apple активно працює над покращенням сервісу Apple Music, у якого в даний час більше 50 млн передплатників. Варто відзначити, що популярний сервіс поступово набирає обертів, радуючи власників iPhone нової музикою і якістю відтворення.

Американська корпорація Apple купила стартап Asaii для поліпшення роботи сервісу Apple Music краще. Як повідомляє Axios, сума угоди становить $100 млн, що для яблучної корпорації не так вже й багато, враховуючи капітал корпорації. Сервіс, за словами творців, на основі алгоритму вміє вгадувати популярного артиста або пісню ще до того, як вони стануть популярними.

У новинки немає аналогів, тому компанія придбала дуже корисну функцію, яка допоможе сервісу затьмарити всіх конкурентів. Apple активно працює над покращенням сервісу Apple Music, у якого в даний час більше 50 млн передплатників. З припинення підтримки iTunes, користувачі продукції Apple придбали платну підписку в кілька доларів. За ці гроші вони отримали доступ до безмежного кількістю музики у гарному якості.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явився новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.


Знай.uа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.