Італійський дизайнер Антоніо де Роса опублікував власний візуальний проект майбутнього iPhone, який може з'явитися вже в 2019 році. Відмітними особливостями гаджета стали п'ять основних камер, а також незвичайне розташування вирізу на екрані.

Зображення майбутнього iPhone дизайнер виклав на власний сайт. Виріз у верхній частині дисплея переїхав з центру дисплея в його лівий край. Для чого - невідомо. Інформація про сигнал мережі, заряді батареї і нових повідомлень розташовані в правій частині, що виглядає трохи дивно навіть на сьогоднішній день.

В іншому ж майбутній смартфон Apple поєднує в собі дизайн відразу декількох гаджетів – iPhone, Huawei P20 Pro і Samsung Galaxy Note 9. І це не дивно, адже кожен смартфон сподобався публіці завдяки своїм фішках, яких немає у конкурентів. Phone (так де Роса назвав свій гаджет) буде пропонуватися в трьох кольорах: чорному, золотом і сріблястому. Кожен варіант буде випускатися разом з вбудованим стилусом, що шокує не менше вирізу в правій частині екрана. Чому до цього не додумалася Apple - незивестно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фотографії нового гаджета були виконані в стилістиці класичних презентацій iPhone, які щорічно проводить Apple. Описання роботи п'яти камер дизайнер детально описав на своєму сайті.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явився новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.


Знай.uа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.