Microsoft представила рожеву версію ноутбука Surface 2. Однак є погана новина - девайс в такому кольорі буде продаватися тільки на території Китаю, так що замовити пристрій можна тільки зі сторонніх сайтів. Пристрій в Пекіні презентував голова Surface Панос Панай.

Рожевий Surface Laptop 2 вийшов у продаж 16 жовтня. Специфікації включають процесори Intel 8-го покоління і більший обсяг оперативної пам'яті. Microsoft заявляє, що після оновлення начинки пристрою, ноутбук прискорив свою роботу на 85 відсотків, що не може не радувати. Дизайн практично залишився незмінним, за винятком відсутності роз'ємів USB-C. З такою ж проблемою зіткнулися власники MacBook Pro, коли Apple вирішила позбавити ноутбук від більшості роз'ємів, тим самим змусивши користувачів купувати купу перехідників для синхронізації пристроїв.

Друге покоління ноутбуків Surface представили раніше в цьому місяці. Крім поліпшення заліза, пристрій отримало нову чорну забарвлення. Однак, ціна трохи кусається. За топову начинку доведеться заплатити близько 2 тисяч доларів. З іншого боку, це відмінна альтернатива ноутбуків від Apple, які припали до смаку далеко не всім.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явився новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.


Знай.uа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.