OnePlus 6T офіційно представляти в Нью-Йорку 30 жовтня цього року. Зовнішній вигляд смартфона вже давно витік в мережу і всім відомий, проте заперечувати його привабливість немає сенсу, так як компанія розуміється в дизайн смартфонів. Відомі і характеристики апарату. Смартфон оснастять топовим на сьогоднішній день процесором Snapdragon 845, найшвидшої у світі зарядкою і сканером під дисплеєм. Всі ці функції однозначно підкорять користувачів, оскільки крім зовнішнього вигляду, девайс отримав дуже непогані характеристики. Однак ще до виходу 6T нам стало відомо, як буде виглядати OnePlus 7.

OnePlus є дочірньою компанією Oppo, тому смартфони OnePlus базуються на апаратах Oppo. Базою для OnePlus 6 в минулому став Oppo R15:

А основою OnePlus 6T, наприклад, Oppo R17:

Таким чином, OnePlus 7 буде створюватися на основі Oppo R19, зовнішність якого з'явилася в Мережі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тепер потенційні покупці OnePlus 6 захочуть придбати новішу модель, поява якої залишається тільки чекати. Виріз на екрані у формі краплі виглядає досить привабливо.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явився новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.


Знай.uа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.