Незабаром компанія Google зробить доступним для всіх вбивцю WhatsApp і SMS, який в даний час проходить тестування. До речі, дивним є той факт, що над розробкою працювала не тільки Google, але і корпорація Samsung, яка на сьогоднішній день тестує сервіс. Звичні повідомлення SMS мають відразу кілька мінусів, серед яких їх дорожнеча.

До того ж, здатна відправити смс тільки букви і цифри. Про фото і відео і мови не може бути. На тлі цього Google вирішила взяти ситуацію в свої руки і випустити якийсь універсальний месенджер, який виявиться прямим конкурентом WhatsApp і Viber. Подібною технологією користуються власники iPhone, які можуть надсилати фото та відео за допомогою звичайного смс, ось тільки передача не по стільникового зв'язку, а по інтернету.

Мова йде про програму під назвою Messages, яке призначене для смартфонів на базі Android. Справа навіть не в програмному забезпеченні, а в підтримці їм технології і протоколу передачі даних RCS. Дивним є той факт, що для відправлення смс не потрібен навіть інтернет. Компанія таким чином вирішила затьмарити всі популярні месенджери, в тому числі Telegram, Viber і WhatsApp.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явився новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.


Знай.uа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.