Не варто думати, що золоті iPhone популярні тільки в країнах колишнього СНД. На заході їх точно так само випускають для тих, кому хочеться виділитися, і в цьому немає нічого поганого, адже попит породжує пропозицію. Компанія Brikk вирішила розширити асортимент товарів і представила Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Так, золото справжнє, і цінник на девайс є тому підтвердженням.

Є дві версії — класична за 8495 доларів і “люкс” за 13 995 доларів. Так, такі цифри шокують будь-якого геймера, однак, покупці все-таки знайдуться. Різниця в тому, що в першій версії діамант є тільки на кнопці PlayStation, а в топової моделі — і хрестовина, і органи управління золоті і прикрашені дорогоцінними каменями. Корпус покритий 24-каратним золотом. Такий контролер треба зберігати в сейфі, адже він може стати ласим шматочком для форточніков і грабіжників. Швидше за все, девайс випустять в дуже лімітований тираж, так що при всьому бажанні, придбати девайс буде не так вже й просто.

Новинка поставляється в особливому валізці. Правда, на даний момент сайт Brikk не функціонує, так що купити гаджет поки не можна.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явився новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.


Знай.uа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.