Porsche офіційно представив Panamera GTS – нове авто з 460-сильним бензиновим V8, доопрацьованій підвіскою і новим обладнанням. До того ж, GTS доступні у вигляді хетчбека і універсала.

Варто відзначити, що ці авто є спортивними модифікації Panamera.

Обидві модифікації оснащуються 460-сильним 4-літровим твін-турбо V8 – по потужності новинка розташована між базовою Panamera і флагманським виконанням Turbo. Крім потужного движка, модифікації поліпшили підвіску, а також поліпшили систему поворотів.

Варіант GTS візуально можна відрізнити за кількістю чорного кольору у зовнішньому декорі моделі, а також чорних шильдика і 20-дюймовими дисками Panamera Design. Крім зовнішнього вигляді, в інтер'єр гармонійно вписався панорамний дисплей.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У виконанні GTS моделі з місця до 100 км/год розганяються за 3,9 секунди, а максимальна швидкість хетчбека складає 292 км/год, а от універсал Sport Turismo трохи повільніше – 289 км/год. Однак, це цілком непогані показники, враховуючи якість збірки авто.

Компанія протягом багатьох років славиться своїми авто, зокрема і суперкарами, які є справжнім витвором мистецтва.

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.