Популярний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 сильно впав в ціні, ставши набагато доступніше для покупки, ніж коли-небудь раніше. Причому не сама звичайна версія - цей браслет отримав підтримку NFC і платіжної системи Mi Pay. Девайс можна купити прямо зараз за 749 гривень, тобто майже вдвічі дешевше, ніж ще кілька місяців тому. Браслет впав в ціні за конкуренції, так як практично кожен місяць на ринку з'являється черговий конкурент девайса, який з'явився на прилавку в травні 2018 року.

З допомогою наручного годинника користувачі можуть відслідковувати свою фізичну активність, а також робити багато інших речей, аж до вимірювання частоти серцевого ритму та аналізу якості сну. Про інші характеристики розповідати немає сенсу, так як про девайсі вже знає весь світ.

Всередині цього пристрою знаходиться акумулятор ємністю 110 маг, який повністю заряджається менш ніж за одну годину, а також модуль Bluetooth 4.2 LE для підключення до смартфонів на базі Android і iOS. Щоб зробити підключення Xiaomi Mi Band 3 до якогось телефону потрібно встановити на нього додаток Mi Fit. Додаток підтримує українську і російську мову, так що проблем з управлінням і аналізом даних не виникне.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.