У мережі з'явилися фотографії нового недорого смартфона серії Xiaomi Mi 8. Новинка з'явиться на прилавках під назвою Xiaomi Mi 8C, і смартфон дуже схожий зовнішнім виглядом на Xiaomi Mi 8SE з широким вирізом екрану зверху, вертикальної подвійний основною камерою і дактилоскопічний датчик на задній панелі.

Смартфон Xiaomi Mi 8C виявиться менше, ніж Xiaomi Mi 8SE. За даними джерела, головними відмінностями між моделями стануть саме розмір, а також ціна, яка змінилася не тільки з-за зміни реклами.

Втім, різниця не зводиться тільки до цього – в основу новинки ляже фірмова однокристальна система Surge S2. Оперативки не так багато, як хотілося б 4 або 6 ГБ, а накопичувача – 64 або 128 ГБ, в залежності від модифікації. Основна здвоєна камера отримала дозвіл 12 Мп, а фронтальна – 16 Мп, що теж не топовий показник . Всі ці характеристики натякають на те, що смартфон виявиться в середній ціновій категорії, так як флагманських фішок він не отримав. Смартфон також підтримує розпізнавання осіб користувачів. Це може виявитися найбільш доступний смартфон Xiaomi з підтримкою NFC.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


Стартова ціна очікується на рівні 145 доларів, що трохи дивує, враховуючи можливості девайса. Вихід в продаж має відбутися до кінця 2018 року, так що залишилося тільки чекати офіційного виходу пристрою.

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.