Навушники отримали нові кольори з золотими вставками, щоб гармонійно підходити по стилю до iPhone XS і iPhone XS Max Gold, які з'явилися на прилавках місяць тому. Всі технічні характеристики залишилися колишніми і моделі вже доступні на офіційному сайті Apple. Головна фішка в нових девайсах це незвичайний колір.

Нові забарвлення отримали назви “Кристально блакитний”, “Піщані дюни”, “Опівнічний чорний” і “Сіра тінь”.

Всі варіанти доповнені блискучими вставками золотого відтінку. Навушники все ще оснащуються чіпами W1 від Apple для підключення по Bluetooth і легкої синхронізації з iPhone. Компанія змогла підвищити рівень якості звучання навушників, і тепер переоцінити якість звуку просто неможливо. Охоплюючи всю площу вуха, вони дозволяють подавати звук з усіх боків, створюючи режим стерео, працюючи як на високих, так і низьких режимах.

Система активного шумозаглушення забезпечує зниження шуму навколишнього середовища. Яблучна корпорація заявляє, що Studio 3 можуть пропрацювати від одного заряду до 40 годин без шумозаглушення і 22 години з включеною функцією. І це значні цифри, зважаючи на розмір навушників та їх вага.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.