17 жовтня 2018 року в роботі самого популярного у світі відеохостингу Youtube стався збій у всіх куточках світу, в тому числі в Сполучених Штатах, Австралії, Японії та європейських країнах. Сайт Downdetector, який відстежує збої в інтернет-ресурсах, виявив величезну кількість збоїв по всьому світу. При цьому підкреслюється, що збій був зафіксований приблизно в 4:00 за київським часом, і користувачі сервісу не могли отримати доступ до своїх акаунтів і відео, які розміщені на сайті корпорації.

Крім того, згідно інформації сайту, близько 43 відсотків скарг пов'язані з проблемами при перегляді відео, ще 37 відсотків користувачів не могли зайти на сайт, а 19 відсотків вказували на неможливість авторизації.

На офіційній сторінці YouTube в мікроблозі Twitter повідомляється, що збій усунутий, але при цьому в компанії просять повідомляти, якщо є якісь труднощі з використанням ресурсу. Причина збою поки невідома. Цілком можливо, що сервіс впроваджував нові функції, або велике оновлення, яке незабаром подарує користувачам нові функції.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.