В мережі з'явився цікавий відеоролик, знятий до випуску мудрофона Xiaomi Mi Mix 3, який поки що не був представлений офіційно. Презентація незвичайного смартфона з слайдерным механізмом запланована на 25 жовтня. Про це повідомив глава компанії.

На відео мудрофон Xiaomi Mi Mix 3 використовують для розблокування ноутбука Mi Notebook без введення пароля. Судячи з відео, принцип такої незвичайної розблокування досить простий: смартфон підносять до ноутбука, користувач тримає палець на екрані гаджета для зчитування відбитку пальців, і ноутбук майже відразу розблокується. Потім аналогічний трюк проробляють зі смарт-годинами Apple Watch. Компанія впровадила в смартфон незвичайну функцію. Швидше за все, новинка оснащена NFC-чіпом.

Коли Xiaomi представила ноутбук Mi Notebook Air кілька років тому, вона показала і функцію легкого розблокування ноутбука за допомогою фітнес-браслета Mi Band 2. Тепер, судячи з усього, подібна функціональність з'явиться і у новому смартфоні. Вихід новинки чекають мільйони фанатів, і не дивно, адже це чи не перший смартфон у світі, який має технологію слайдера. За допомогою цього екран займає всю лицьову панель, а камера і інші датчики сховали в висувній панелі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.