17 жовтня компанія по виробництву носяться флеш-накопичувачів Lexar представила нову лінійку флешок з функцією розблокування за відбитками пальців. Новинка отримала назву JumpDrive Fingerprint F35 має від 32 Гб до 256 Гб внутрішньої пам'яті зі швидкістю до 150 Мбіт/с і USB 3.0. Це досить непогані характеристики, враховуючи, що за останні кілька років флешки збільшили передачу даних в кілька разів.

Зчитувач відбитків пальців може запам'ятати до десяти різних відбитків пальців і розблокує флешку менш ніж за одну секунду. Подібною технологією оснащені практично всі сучасні смартфони на ринку. JumpDrive Fingerprint F35 використовує 256-бітове шифрування AES для захисту конфіденційності власника. Fingerprint F35 має трирічну гарантію і сумісна з Mac і ПК. Проте ціна за девайс в кілька разів більше звичайних флешок. Але за таку систему захисту ніякі гроші не шкода, враховуючи важливість конфіденційності особистої інформації, а також можливість крадіжки флеш-накопичувача.

Версія з 32 Гб пам'яті доступна для замовлення на Amazon за $ 33. Варіанти на 64, 128 і 256 Гб будуть коштувати $ 50, $ 90 до $ 170, відповідно. Варіант з 256 Гб пам'яті з'явиться у продажу протягом кількох найближчих місяців, однак цінник явно перевалить за 200 доларів, враховуючи доставку із зарубіжних інтернет-магазинів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.