17 жовтня в Києві офіційно представили новий смартфон Xiaomi Mi 8 Lite. Раніше новинку анонсували в Китаї, і відразу ж після презентації на батьківщині смартфона, українці другими за рахунком побачили новинку на прилавках.


Xiaomi Mi 8 Lite став спрощеною версією флагманського смартфона Xiaomi Mi 8, і непогані характеристики приємно вплинули на вартість девайса.


Як зазначив представник компанії, Xiaomi Mi 8 Lite розробили для молодого покоління – Instagram-покоління, так як камери цілком собі непогані. В Україні він доступний у двох кольорах: блакитна зірка і темна ніч. Оригінальні назви, враховуючи м'якість квітів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Новинка отримала IPS-дисплей з діагоналлю 6,26 дюйма з дозволом 2560х1080 пікселів. Також смартфон отримав виріз в стилі iPhone X, і це є необхідністю для смартфонів 2018 року, враховуючи популярність смартфонів Apple.

Ще в Китаї під час презентації Xiaomi порівнювала свій Mi 8 Lite з новим смартфоном від Apple – iPhone Xr. Китайська компанія переконує – їх новинка отримала більш вузькі рамки, тонкий корпус і виріз меншого розміру, однак начинка набагато слабкіше, у зв'язку з чим ціна набагато менше.

Новинка працює на процесорі SoC Snapdragon 660 в парі з 4 або 6 ГБ оперативної і 64 або 128 ГБ вбудованої пам'яті, в залежності від модифікації.

Mi 8 Lite отримав здвоєну горизонтальну камеру з сенсорами на 12 і 5 Мп. Дозвіл фронтальної камери 24 Мп. Обидві камери підтримують технологію з штучним інтелектом.

Сканер відбитків пальців розмістили на задній панелі. Ємність акумулятора становить 3350 маг з підтримкою технології швидкого заряджання. Відомо, що 24 жовтня цю модель можна буде придбати за спеціальною ціною – 6999 гривень. Старша версія з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам'яті оцінена в 8999 гривень. Погодьтеся, дуже приємна ціна, враховуючи характеристики і можливості девайса. Смартфон однозначно захопить величезну частку ринку.

Нагадаємо, що кнопка “не відстежувати” є марним, так як сайти не дотримуються правил і домовленості з приводу конфіденційності особистої інформації користувачів, які відвідують сайти. Серед них і Facebook, Google, і навіть YouTube. Раніше вони погодилися на відмову від стеження за користувачами, але через деякий час відмовилися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія по виробництву флешок Lexar представила нову модель девайса JumpDrive Fingerprint F35, який отримав сканер відбитків пальців. Таким чином до 10 осіб зможуть отримати доступ до флешці завдяки відбиткам пальців. Ціна близько 100 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Amazon випустила нову електронну книгу, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Варто відзначити, що девайс отримав сенсорний дисплей, що є рідкістю для електронних книг, а також захист від вологи, так що можна зайнятися улюбленою справою навіть у ванній.