У Китаї пройшла презентація нового смартфона Vivo Z3. Варто відзначити, що це перший ігровий девайс від китайської компанії. До того ж, дизайн досить знаком для фанатів продукції компанії, проте, начинка цілком собі непогана, враховуючи можливості процесорів сьогоднішнього дня.

Dual-Turbo збільшує швидкість завантаження ігор і продуктивність шляхом оптимізації системних ресурсів. До того ж, під час гри можна блокувати вхідні повідомлення і дзвінки, щоб не відволікатися від своєї улюбленої справи. Смартфон володіє підтримкою геймпада, як і всі інші ігрові смартфони.

Vivo Z3 оснащений великим 6,3-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD і співвідношенням сторін 19: 9, який за рахунок тонких рамок займає 90,3% площі передньої панелі пристрою. Це дуже значні показники, які помітно збільшують комфорт під час гри.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Під капотом у новинки все цікавіше. В залежності від версії в смартфоні встановлені восьмиядерний процесор Snapdragon 670 і 4 ГБ оперативної пам'яті або Snapdragon 710 з 6 ГБ оперативної пам'яті. Так, це не топові характеристики, але для сучасних ігор точно вистачить, причому на максимальних налаштуваннях якості. Ємність вбудованого акумулятора становить 3315 мач, і цього вистачить на цілий день активного використання. Працює апарат під управлінням фірмової прошивки FunTouch OS 4.5 на базі Android 8.1 Oreo.

Нагадаємо, що кнопка “не відстежувати” є марним, так як сайти не дотримуються правил і домовленості з приводу конфіденційності особистої інформації користувачів, які відвідують сайти. Серед них і Facebook, Google, і навіть YouTube. Раніше вони погодилися на відмову від стеження за користувачами, але через деякий час відмовилися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія по виробництву флешок Lexar представила нову модель девайса JumpDrive Fingerprint F35, який отримав сканер відбитків пальців. Таким чином до 10 осіб зможуть отримати доступ до флешці завдяки відбиткам пальців. Ціна близько 100 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Amazon випустила нову електронну книгу, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Варто відзначити, що девайс отримав сенсорний дисплей, що є рідкістю для електронних книг, а також захист від вологи, так що можна зайнятися улюбленою справою навіть у ванній.