Panasonic розповіла про розробку знімної кишені в якому реалізована безконтактна зарядка для мобільних пристроїв. Ідея досить цікава і незвичайна. Відмінна альтернатива набридливим і громіздким зовнішніх акумуляторів, до яких потрібно ще й привід носити. Його можна закріпити на одязі, сумці, стіни, віконної занавіски. А енергія генерується за рахунок сонячного світла, так що заряджати диво-кишеньку не потрібно. Досить зручна штука, враховуючи, що це додаткова кишеня, в яку можна класти інші предмети.


“Електрокарман” зроблений з матеріалу, що складається із сферичних фотоелектричних елементів. Для заряду смартфонів і інших переносних гаджетів їх потрібно просто покласти усередину кишені, і смартфон або інший девайс визначить кишеню як бездротовий зарядний пристрій.

Головними перевагами такого концепту став малу вагу і компактність. Знімна кишеня можна зняти і заховати при необхідності. Він настільки легкий, що про нього можна забути.

Розробка Panasonic вже відзначена премією Red Dot Design Award 2018 в категорії “Дизайн концепт”. Поки створення незвичайного носимого зарядного пристрою не завершено, однак любителі гаджетів уже в очікуванні появи девайса на прилавках.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, що кнопка “не відстежувати” є марним, так як сайти не дотримуються правил і домовленості з приводу конфіденційності особистої інформації користувачів, які відвідують сайти. Серед них і Facebook, Google, і навіть YouTube. Раніше вони погодилися на відмову від стеження за користувачами, але через деякий час відмовилися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія по виробництву флешок Lexar представила нову модель девайса JumpDrive Fingerprint F35, який отримав сканер відбитків пальців. Таким чином до 10 осіб зможуть отримати доступ до флешці завдяки відбиткам пальців. Ціна близько 100 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Amazon випустила нову електронну книгу, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Варто відзначити, що девайс отримав сенсорний дисплей, що є рідкістю для електронних книг, а також захист від вологи, так що можна зайнятися улюбленою справою навіть у ванній.