Дизайн-студія Future Life Factory, яка входить в Panasonic, розробила пристрій для захисту працівників опенспейсов від зовнішніх перешкод. Це ідеальний пристрій для тих, хто не любить своїх співробітників на роботі, а позбутися від зовнішнього шуму просто неможливо із-за маленької робочої площі. Система Wear Space схожа на кінські шори, але для людей. Однак, цей девайс отримав кілька крутих удосконалень.

Всередині пристрою встановлені навушники з придушенням шуму, щоб позбутися від білого шуму на роботі або в будь-якому іншому місці, будь то поїзд або літак. Вперше систему показали на виставці SXSW в березні 2018 року, а тепер її творці відкрили краудфандінг — для перших покупців Wear Space обійдеться в $260. Погодьтеся, дуже зручне пристрій, який гарантує приємний сон без перешкод. Ціна кусається, але за здоровий сон можна заплатити будь-які гроші.

Крім цього, компанія представила накладної кишеньку, яка може зарядити смартфон з допомогою бездротової зарядки.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що кнопка “не відстежувати” є марним, так як сайти не дотримуються правил і домовленості з приводу конфіденційності особистої інформації користувачів, які відвідують сайти. Серед них і Facebook, Google, і навіть YouTube. Раніше вони погодилися на відмову від стеження за користувачами, але через деякий час відмовилися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія по виробництву флешок Lexar представила нову модель девайса JumpDrive Fingerprint F35, який отримав сканер відбитків пальців. Таким чином до 10 осіб зможуть отримати доступ до флешці завдяки відбиткам пальців. Ціна близько 100 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Amazon випустила нову електронну книгу, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Варто відзначити, що девайс отримав сенсорний дисплей, що є рідкістю для електронних книг, а також захист від вологи, так що можна зайнятися улюбленою справою навіть у ванній.