Компанія, яка спеціалізується на різноманітних девайсах Mophie оголосила про випуск нового зовнішнього акумулятора Powerstation USB-C 3XL, який був спеціально розроблений для зарядки всіх нових моделей MacBook. Таким чином, користувачі ноутбука від Apple не залишаться без свого улюбленого девайса.

PowerStation USB-C 3XL оснащений батареєю ємністю 26 000 маг забезпечує до 45 Вт потужності. Потужності більш ніж достатньо, щоб тримати в робочому стані ноутбук від Apple. Це самий потужний зовнішній акумулятор від Mophie. Модель призначена для зарядки 12-дюймових MacBook, але її також можна використовувати для зарядки більш потужних моделей ноутбуків від Apple – MacBook Pro. Досить корисна річ, особливо, якщо власник MacBook не прив'язаний до місця роботи, або ж любить подорожувати, але залишатися онлайн 24/7.

Зовнішній акумулятор підтримує швидку зарядку смартфонів iPhone 8 або новіше, з допомогою кабелю USB-C to Lightning, а також у ньому є вбудований порт USB-A для зарядки iOS-пристроїв та інших аксесуарів з використанням звичайного USB-кабелю. такий собі універсальний павербанк для будь-яких пристроїв, включаючи ноутбуки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

до Речі, девайс досить дешевий, враховуючи його можливості. За портативний акумулятор доведеться заплатити близько 200 доларів.

Нагадаємо, що кнопка “не відстежувати” є марним, так як сайти не дотримуються правил і домовленості з приводу конфіденційності особистої інформації користувачів, які відвідують сайти. Серед них і Facebook, Google, і навіть YouTube. Раніше вони погодилися на відмову від стеження за користувачами, але через деякий час відмовилися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія по виробництву флешок Lexar представила нову модель девайса JumpDrive Fingerprint F35, який отримав сканер відбитків пальців. Таким чином до 10 осіб зможуть отримати доступ до флешці завдяки відбиткам пальців. Ціна близько 100 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Amazon випустила нову електронну книгу, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Варто відзначити, що девайс отримав сенсорний дисплей, що є рідкістю для електронних книг, а також захист від вологи, так що можна зайнятися улюбленою справою навіть у ванній.