В даний час бренд Xiaomi широко популярний не тільки в Китаї, але і за його межами, в тому числі в Індії, Україні та Європі. Компанія всього за кілька років змогла зайняти одне з лідерських позицій на ринку смартфонів за рахунок своїх потужних, але бюджетних девайсів. Втім, тепер будь-який бажаючий може поповнити колекцію своїх телефонів кнопкової моделлю, яка продається в магазинах всього за 550 гривень. Однак навіть кнопковий телефон компаній напичкала незвичайними і сучасними функціями.

Китайська корпорація Xiaomi запустила в продаж кнопковий телефон за $ 20. Новинка являє собою цілком собі сучасний мобільний пристрій. Само собою, телефон здатний дзвонити і відправляти смс. У телефоні є дві SIM-карти, тобто його можна одночасно використовувати для роботи відразу з двома номерами. Апарат оснащений 2,8-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 320 на 240 пікселів, роз'ємом USB Type-C, а також модемом з підтримкою 2G. Так, інтернет явно не гідність цієї моделі, але з таким екраном особливо пошуршать в інтернеті не вийде.

Класична версія цього телефону має назвою Qin 1 AI Phone, тоді як модель Qin 1s може похвалитися більш вражаючим технічним оснащенням, підтримкою мереж 3G і 4G LTE, а також модулями Bluetooth 4.2 LE, GPS і Wi-Fi. Сучасна модифікація кнопкового мобільного пристрою від Xiaomi коштує $ 44, а саме – близько 1 200 гривень. І хоча більш дорога модель володіє непоганим функціоналом, бюджетний кнопковий телефон стане відмінною можливістю відмовитися від інтернету.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що кнопка “не відстежувати” є марним, так як сайти не дотримуються правил і домовленості з приводу конфіденційності особистої інформації користувачів, які відвідують сайти. Серед них і Facebook, Google, і навіть YouTube. Раніше вони погодилися на відмову від стеження за користувачами, але через деякий час відмовилися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія по виробництву флешок Lexar представила нову модель девайса JumpDrive Fingerprint F35, який отримав сканер відбитків пальців. Таким чином до 10 осіб зможуть отримати доступ до флешці завдяки відбиткам пальців. Ціна близько 100 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Amazon випустила нову електронну книгу, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Варто відзначити, що девайс отримав сенсорний дисплей, що є рідкістю для електронних книг, а також захист від вологи, так що можна зайнятися улюбленою справою навіть у ванній.