Австралійський федеральний суд дозволив компанії Rockstar Games і її материнської компанії Take-Two Interactive обшукати два об'єкта в Мельбурні на предмет доказів створення чит-програм всередині гри GTA V. Влади також заморозили активи п'ятьох підозрюваних, які поки що не представили захист. Таким чином суд показав всю серйозність справи, так як ці чіт-програми зменшували прибуток корпорації нечесним шляхом, створюючи лазівки для гравців.

Ця нелегальна програма дозволила гравцям, які заплатили близько 40 доларів, маніпулювати ігровий середовищем, генерувати віртуальну валюту і використовувати функцію “режим бога”, яка робить гравців непереможними. Крім того, що чит ислючал необхідність у донаті з боку користувачів, так що інші гравці не могли грати разом з нечесними гравцями, так як баланс гри на сервері.

Згідно з постановою суду, п'яти підозрюваним на час розслідування забороняється створювати або використовувати ігрові чити. Їх рахунки заморожені: протягом кількох місяців вони зможуть знімати невеликі суми, потрібні їм для проживання.
Згідно з текстом новинного сайту Torrent Freak, який вперше повідомив про інцидент, це перший випадок, коли влада робить такі жорсткі заходи проти читеров. І це правильно, так як подібні інциденти можуть порушити роботу цілої компанії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що кнопка “не відстежувати” є марним, так як сайти не дотримуються правил і домовленості з приводу конфіденційності особистої інформації користувачів, які відвідують сайти. Серед них і Facebook, Google, і навіть YouTube. Раніше вони погодилися на відмову від стеження за користувачами, але через деякий час відмовилися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія по виробництву флешок Lexar представила нову модель девайса JumpDrive Fingerprint F35, який отримав сканер відбитків пальців. Таким чином до 10 осіб зможуть отримати доступ до флешці завдяки відбиткам пальців. Ціна близько 100 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Amazon випустила нову електронну книгу, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Варто відзначити, що девайс отримав сенсорний дисплей, що є рідкістю для електронних книг, а також захист від вологи, так що можна зайнятися улюбленою справою навіть у ванній.