Команда авторитетного бенчмарку AnTuTu опублікувала рейтинг найбільш потужних смартфонів, що працюють на системі Android.

Перше місце зайняв ігровий смартфон ASUS ROG Phone, друге - Black Shark від Xiaomi. На третьому місці розташувався OnePlus 6.

Свої місця в десятці найпотужніших отримали Vivo NEX S, Xiaomi Mi 8, OPPO Find X, Galaxy Note 9, ASUS ZenFone 5Z, Xiaomi Mi MIX 2s і Xiaomi Pocophone F1. Всі вони створені на басі процесора Qualcomm Snapdragon 845.

Раніше повідомлялося, що смартфони на ОС Android подорожчають для жителів країн, що входять в Європейську економічну зону. Про це повідомила компанія Google в своєму офіційному блозі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Виробникам смартфонів доведеться платити Google за можливість установки Play Store, Gmail, YouTube, Google Maps і інших сервісів і додатків, які раніше поставлялися разом з Android абсолютно безкоштовно. Таким чином компанія хоче віплатить штраф ЕК за рахунок користувачів.

Нові правила набудуть чинності 29 жовтня 2018 року, так що варто купити телефон заздалегідь. У липні ЄК оштрафувала Google Alphabet на рекордні $5,06 млрд за зловживання домінуючим становищем. Варто відзначити, що компанія створила монополію навколо смартфонів, впроваджуючи Android і власні сервіси в телефони інших виробників. А також забороняли змінювати процес роботи операційки, у зв'язку з чим Google Chrome залишався браузером за замовчуванням на всіх пристроях на базі Android.

Нагадаємо, у Китаї пройшла презентація нового смартфона Vivo Z3. Варто відзначити, що це перший ігровий девайс від китайської компанії.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, популярний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 сильно впав в ціні, ставши набагато доступнішим для покупки, ніж коли-небудь раніше.

Також Знай.ua писав, незабаром компанія Google зробить доступним для всіх вбивцю WhatsApp і SMS, який в даний час проходить тестування.