Стало відомо, що компанія Apple збирається провести нову презентацію 30 жовтня. Багато журналістів вже отримало від компанії запрошення.

На запрошеннях написано слоган, який можна перекласти як "Ще дещо в розробці". Можливо, компанія Apple натякає на презентацію нового пристрою, про який поки що залишається тільки здогадуватися.

За чутками, на заході може бути представлено оновлений iPad Pro з функціями, які вже спробували власники iPhone: розпізнавання обличь і безрамковий дисплей. Також можна чекати 13-дюймовий MacBook з Retina-дисплеєм, який змусить забути про MacBook Air. Користувачі мріють і про AirPods 2, захищені від води і пилу.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що компанія Apple запатентувала iPhone із гнучким екраном. У документі описані різного роду шарнірні механізми, які є частинами складного гаджета.

Про це пише Gizchina.

Як видно на кресленнях, телефон зможе згинатися в обидві сторони.

Проте, фахівці стверджують, що ми навряд чи побачимо цей гаджет найближчим часом. Компанія Apple воліє спочатку перевіряти інновації через конкурентів. Тому для початку варто чекати успішних продажів гнучких телефонів інших марок.

Нововведення повинне бути дуже зручним. В теорії такі смартфони виявляться дуже компактними і при цьому з великим екраном.

Нагадаємо, навушники отримали нові кольору з золотими вставками, щоб гармонійно підходити по стилю до iPhone XS і iPhone XS Max Gold, які з'явилися на прилавках місяць тому.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що відомий аналітик TF International Securities, Чі Мінг-Куо, розповів, чого очікувати від яблучної компанії в 2019 році.

Також Знай.ua писав, що користувачі фірмової wireless-гарнітури Apple скаржаться на погану автономність девайса. Як виявилося, проблему виявили власники iPhone, які оновили свій пристрій до версії iOS 12.