Розробники компанії Lenovo на допомогу своїх смартфонів створили ще й розумний годинник Lenovo Watch S.

Розумні годинник набирають все більшу популярність серед користувачів, і компанія Apple є абсолютним лідером на ринку, додаючи все більше функцій в портативні девайси. Розробники компанії Lenovo вирішили не відставати від загальносвітової тенденції та створити продукт, який ідеально буде працювати в тандемі з їх смартфонами, а не з усіма пристроями на базі Android і iOS.

Вже пройшла офіційна презентація годин Lenovo S Watch, які стануть доповненням до моделей Lenovo S5 Pro, Lenovo K5 Pro і Lenovo K5s. Нагадаємо, що раніше вже були випущені розумні годинники Lenovo Watch 9 і Watch X / X Plus, які відразу ж завоювали популярність, за статистикою їх продали вже більше мільйона одиниць за досить короткий проміжок часу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Повідомляється, що даний годинник повністю механічний, вставлене в ньому скло є сапфіровим, так що про подряпини і сколи можна забути. Корпус повністю виконаний з нержавіючої сталі марки 316L. Діагональ циферблата – 40 міліметрів, а товщина корпусу – 11 міліметрів. До того ж, циферблат пофарбували спеціальною фарбою, яка світиться в темряві.

Відомо, годинники підтримують повідомлення, які приходять з мобільних пристроїв, функцію пошуку смартфона, можливість робити віддалено фото зі смартфона. І хоча це не такий багатий функціонал як у конкурентів, але ціна здивувала абсолютно всіх - всього 50 доларів.

Нагадаємо, що компанія Apple, як і очікувалося, збирається провести нову презентацію 30 жовтня,і вже більшість журналістів отримали свої запрошення на захід. Немає сумнівів, що компанія представить купу нових девайсів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що після запуску Eluga X1 і Eluga X1 Pro на початку цього місяця, Panasonic представила новий бюджетний смартфон ціною 125 доларів. Телефон отримав функції флагмана, але за доступною ціною.

Знай.uа писав, що австралійський суд дозволив розробникам культової гри GTA V обшукати будинку читеров, які звинувачуються в незаконному створенні обходу для гри. Таким чином суд показав всю серйозність злочину. До речі, банківські рахунки підозрюваних заблокували, так що вони можуть знімати гроші в невеликій кількості.