Для своїх флагманів серії Mate 20 компанія Huawei приготувала нове покоління топового процесора Kirin 980. Раніше в мережі ходили чутки, що завдяки начинці, китайський смартфон здатний обійти навіть iPhone XS Max по продуктивності. Настав час дізнатися правду.

Щоб зрозуміти повну картину, в мережу виклали результати прогону Huawei Mate 20 Pro в бенчмарках AnTuTu, GFXBench і Geekbench. Отримані дані ще і порівняли з тими, що демонструють Google Pixel 3 XL, LG V40 ThinQ, OnePlus 6, Samsung Galaxy Note 9, Sony Xperia XZ3, iPhone X і iPhone XS Max, щоб поставити девайс серед всіх цих сучасних флагманів.

За підсумками випробувань в AnTuTu флагман Huawei Mate 20 Pro набрав 265556 балів і це другий результат після iPhone XS Max, але найкращий серед тих Android-флагманів, з якими проводили порівняння. Як виявилося, що флагман від Apple все ж не вдалося обійти, що неабияк засмутило фанатів китайських виробників. І це не дивно, адже Apple займалася розробкою власного чіпа, спеціально для iPhone XS XS і Max. Тут варто відразу звернути увагу на те, що сьогодні розробники AnTuTu опублікували свій результат тестування флагмана Huawei і за їх даними він набирає 307059 “папуг”.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За підсумками тесту в GFXBench новинка Mate 20 Pro також не стала лідером, поступившись iPhone X, iPhone XS Max, OnePlus 6 і Samsung Galaxy Note 9. В режимі тестування одного ядра в Geekbench флагман Huawei не зміг обійти iPhone 2018 року і Galaxy Note 9.

Нагадаємо, що компанія Apple, як і очікувалося, збирається провести нову презентацію 30 жовтня,і вже більшість журналістів отримали свої запрошення на захід. Немає сумнівів, що компанія представить купу нових девайсів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що після запуску Eluga X1 і Eluga X1 Pro на початку цього місяця, Panasonic представила новий бюджетний смартфон ціною 125 доларів. Телефон отримав функції флагмана, але за доступною ціною.

Знай.uа писав, що австралійський суд дозволив розробникам культової гри GTA V обшукати будинку читеров, які звинувачуються в незаконному створенні обходу для гри. Таким чином суд показав всю серйозність злочину. До речі, банківські рахунки підозрюваних заблокували, так що вони можуть знімати гроші в невеликій кількості.