Компанія Samsung анонсувала новий планшетний комп'ютер Galaxy Book 2. Завдяки своїй конструкції, девайс може перетворюватись як у планшет, так і в полноценній ноутбук за рахунок фізичної клавіатури. На борту топовий процесором Qualcomm Snapdragon 850 і операційною системою Windows 10 Galaxy S. Book 2 оснастили 12-дюймовим екраном Super AMOLED з роздільною здатністю FHD+ (2160 х 1440), 4 Гб ОЗУ і 128 Гб ПЗУ. Досить непогані характеристики як для планшета, однак, 4 гб оперативки для ноутбука на сьогоднішній день замало.

Планшет поставляється з модемом Snapdragon X20 LTE (Cat.18 5CA, до 4х4 MIMO), що забезпечує постійний вихід в інтернет на швидкості 1 Гбіт LTE. Передбачено 2 роз'єми USB Type-C, microSD, 3.5 мм аудіо роз'єм. Зв'язок Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 + 5 ҐГц.

Є дві камери: основна 8 Мп і фронтальна на 5 Мп. Так, це не найкращий варіант, але наявність їх вже є плюсом. За звук відповідає два динаміка AKG з вбудованим Dolby Atmos, так що про додаткової акустики можна забути. Ємність акумулятора здатна забезпечувати до 20 годин від одного заряду. За девайс просять близько тисячі доларів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple, як і очікувалося, збирається провести нову презентацію 30 жовтня,і вже більшість журналістів отримали свої запрошення на захід. Немає сумнівів, що компанія представить купу нових девайсів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що після запуску Eluga X1 і Eluga X1 Pro на початку цього місяця, Panasonic представила новий бюджетний смартфон ціною 125 доларів. Телефон отримав функції флагмана, але за доступною ціною.

Знай.uа писав, що австралійський суд дозволив розробникам культової гри GTA V обшукати будинку читеров, які звинувачуються в незаконному створенні обходу для гри. Таким чином суд показав всю серйозність злочину. До речі, банківські рахунки підозрюваних заблокували, так що вони можуть знімати гроші в невеликій кількості.