Аналітик Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), відомий своїми прогнозами щодо Apple, зробив прогноз щодо майбутніх процесорах в ноутбуках і комп'ютерах цієї компанії. Інсайдер повідомляє, що до 2020 року яблучна корпорація відмовиться від компонентів Intel, і запустить повноцінну фабрику з виробництва власних компонентів для майбутніх iPhone і інших девайсів.

Використання в комп'ютерах власних ARM-процесорів може дати Apple цілий ряд переваг. Приміром, компанія зможе позбутися від затримок у виробництві, так як найчастіше смартфони виходять на прилавки пізніше запланованої дати з-за проблем з поставками компонентів від іншої компанії. У разі відмови від такої практики, компанія зможе оперативно виробляти смартфони в необхідній кількості.

Хоча перехід на чіпи Apple планується почати лише в 2020 році, зміни програмної частини почнуться раніше. iPhone і iPad з чіпами Apple використовують операційну систему iOS, тоді як комп'ютери Mac працюють під управлінням macOS. У глобальних планах компанії як можна сильніше зблизити ці дві операційки, щоб перехід зі смартфона на ноутбук і навпаки був мінімальним.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple, як і очікувалося, збирається провести нову презентацію 30 жовтня,і вже більшість журналістів отримали свої запрошення на захід. Немає сумнівів, що компанія представить купу нових девайсів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що після запуску Eluga X1 і Eluga X1 Pro на початку цього місяця, Panasonic представила новий бюджетний смартфон ціною 125 доларів. Телефон отримав функції флагмана, але за доступною ціною.

Знай.uа писав, що австралійський суд дозволив розробникам культової гри GTA V обшукати будинку читеров, які звинувачуються в незаконному створенні обходу для гри. Таким чином суд показав всю серйозність злочину. До речі, банківські рахунки підозрюваних заблокували, так що вони можуть знімати гроші в невеликій кількості.