Цікавим нововведенням в iOS 12 сталі “команди Siri” – спосіб активувати часто використовувані завдання голосовими командами. Тепер сторонні розробники програмного забезпечення почали впроваджувати команди в свої додатки, що сильно спрощує комфорт використання.

Все більше і більше розробників додають ярлики для своїх додатків, що надають користувачам доступ до спеціальних функцій з допомогою голосових команд. Зазначається, що до виходу iOS 12 голосовий помічник Siri міг керувати командами тільки в додатках, встановлених на пристрої за замовчуванням. Тепер же все змінилося, і сторонні розробники можуть підключити Siri до свого додатком.

наприклад, інформацію про погоду від The Weather Channel, CARROT і Dark Sky можна отримувати, використовуючи голосові запити, такі як “радар”, “ймовірність дощу” і “індекс УФ”. Причому все це можна дізнатися з допомогою слів, а не дотиків до екрану. Це допоможе бути в курсі всіх подій в будь-який час доби без маніпуляцій з дисплеєм смартфона.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple, як і очікувалося, збирається провести нову презентацію 30 жовтня,і вже більшість журналістів отримали свої запрошення на захід. Немає сумнівів, що компанія представить купу нових девайсів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що після запуску Eluga X1 і Eluga X1 Pro на початку цього місяця, Panasonic представила новий бюджетний смартфон ціною 125 доларів. Телефон отримав функції флагмана, але за доступною ціною.

Знай.uа писав, що австралійський суд дозволив розробникам культової гри GTA V обшукати будинку читеров, які звинувачуються в незаконному створенні обходу для гри. Таким чином суд показав всю серйозність злочину. До речі, банківські рахунки підозрюваних заблокували, так що вони можуть знімати гроші в невеликій кількості.