Американська компанія RESCUECOM опублікувала рейтинг найнадійніших виробників комп'ютерів.

Про це повідомляє The Investor.

Підставою для створення такого рейтингу стали власні дані компанії RESCUECOM, адже вона займається ремонтом комп’ютерної техніки та наданням технічної підтримки.

Варто зазначити, що на вершині рейтингу знаходиться не славнозвісна компанія Apple, а Samsung Electronics. Саме останні, за версією компанії RESCUECOM, розробляють та створюють найякісніші комп’ютери світу.

Попередні звіти RESCUECOM вказували, що Samsung поступається Apple, але зараз ситуація змінилася. І в 2018 році корона постачальника найнадійніших комп'ютерів переходить до Samsung, – офіційно заявили в компанії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Крім того, керівництво компанії зазначило, що Samsung зараз контролює 6,4% ринку ПК США, при цьому ремонту піддали лише 1,63% комп'ютерів компанії. При цьому таких комп'ютерів від Apple (яка займає 12,7% ринку) було всього 8,6% .

Компанія RESCUECOM аналізує та досліджує стан надійності продукції відомих виробників ПК, враховуючи кількість звернень користувачів в інформаційно-технічну службу компанії з поправкою на число ринкової частки кожної з таких компаній.

Нагадаємо, раніше було відомо, що Windows 10 знищує комп'ютери.

Стало відомо, що після виходу оновлення в компанію надійшло багато претензій та скарг на некоректну роботу оновленої системи. Багато юзерів скаржилися на витік даних та поганий доступ до Інтернету. Також виникли проблеми із сумісністю драйверів, це негативно відбилося на роботі комп'ютерів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що Microsoft заставить компанії платити за оновлення Windows 10.

Компанія Microsoft збирається запустити новий сервіс під назвою Microsoft Managed Desktop.
Microsoft буде здавати комп'ютери в оренду організаціям, яким важливо, щоб їхні пристрої були добре захищені і працювали стабільно.

Також "Знай.uа" писав, про те, що хакери атакували системи "Нової пошти" і "Укрпошти".
Невідомий комп'ютерний вірус-вимагач атакував ряд українських компаній і банків.