Компанія Apple організовує ще одну презентацію своєї продукції.

Відомо, що захід запланований на 30 жовтня, розпочнеться о 16:00 за київським часом. Презентація пройде в Бруклінському музичної академії BAM Howard Gilman Opera House в Нью-Йорку.

Девіз майбутньої зустрічі - There is more in the making ("Є ще дещо в розробці"). За традицією всесвітня відома компанія тримає напругу та інтригу аж до самого початку презентації, тому поки що не розкриває усіх подробиць.

Експерти вважають, що Apple планує представити планшети iPad Pro з дисплеями діагоналлю 10,5 і 12,9 дюймів. Цього літа ходили чутки, що iPad Pro 12,9 отримає тонкі рамки навколо дисплея, порт USB-C, а також спеціальний девайс для того аби можна було підключати інші пристрої, що робить такий сучасний планшет подобою комп'ютера. Можливо, будуть також представлені вдосконалені моделі MacBook та нові моделі iMac, зокрема iMac mini.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Apple розповіли, чому ціни на Іphone так кусаються.


"Смартфон став заміною вашої цифрової камери, ви більше не потребуватимете окрему. Він з легкістю замінив вашу відеокамеру, музичний плеєр. Тому ціна, заважаючи на поліфункціональність новинки, є відповідною", - заяви очільник компанії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, коли система Аpple Pay запрацює в Україні.

Національний банк України зробив заяву про запуск роботи Apple Pay в Україні. Він повідомив, що запуск буде залежати від улаженных домовленостей між компанією Apple, зацікавленими банками-емітентами платіжних карток і міжнародними картковими платіжними системами.

Також "Знай.uа" писав, про те, що співробітник Apple проговорився, чому не буде iPhone 7s.

Наступна версія флагмана Apple відразу буде носити назву iPhone 8. Про це видання Business Insider дізналося у співробітника ізраїльського офісу компанії.

Причиною пропуску проміжного покоління iPhone 7s, найімовірніше, є радикальний редизайн смартфона, в якому Apple позбудеться рамок навколо дисплея.