Днями в ході щорічного традиційного заходу Mercedes-Benz Hospitality Trip відбулася українська презентація нового покоління легендарного позашляховика - Mercedes-Benz G-Class 2019.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

Першим новинку протестував відомий шоу-мен і ресторатор Микола Тищенко.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Експерти зазначають, що уже майже 40 років, з 1979 року Mercedes-Benz G-Class втілює в собі дух справжнього всюдихода.

Mercedes-Benz G-Class довів свої унікальні позашляхові якості, здобувши перемогу в легендарному ралі "Париж-Дакар", став основою для створення цілої плеяди військових машин різних армій, а також надійно захищав Папу Іоана Павла II від надмірно волелюбних католиків.

Mercedes-Benz G-Class 2019
Цього року світу представили G-Class нового покоління. Творці новинки спробували максимально зберегти впізнаваний образ моделі, але при уявній схожості з попередником, це абсолютно новий автомобіль. Закриваються з характерним звуком двері, запасне колесо на двері багажника і характерні покажчики поворотів, - це ті деталі, які в поєднанні з незграбним силуетом надають автомобілю особливий шарм.

За рахунок використання в конструкції надміцних сталей і алюмінію новий G-Class так би мовити, "схуд" на близько 170 кг.

Тепер водій може управляти всіма функціями інформаційно-розважальної системи, не відриваючи рук від рульового колеса за допомогою сенсорних кнопок Touch Controls, які реагують на рухи подібно поверхні смартфона.

Завдяки тактильному відгуку і додатковому звуковому підтвердженню водій може використовувати сенсорну панель управління, не відволікаючись від дороги.

Окрім того, у новому Mercedes-Benz G-Class встановлена приладова панель з двома широкоформатними дисплеями: перший розташований безпосередньо в полі зору водія, а основний - над центральною консоллю. Розташовуючись під загальним склом, ці два дисплея з діагоналлю 12,3 дюйма візуально зливаються в єдину приладову панель. Стиль зображення на екранах можна міняти в одному з трьох варіантів: "Класичному", "Спортивному" або ж "прогресивному".

Нагадаємо, компанія Volvo Trucks анонсувала автономне транспортний засіб – електричний тягач Vera, сумісний з існуючими вантажними автомобілями і причепами.


Як повідомляв раніше Знай.ua, німецький автовиробник Porsche, який є дочірньою компанією концерну Volkswagen, відмовляється від дизельних двигунів.


Також Знай.ua писав про те, що у Чернівецькій області сталася страшна аварія.