Як відомо, офіційний анонс безрамочного смартфона-слайдера Xiaomi Mi Mix 3 відбудеться вже 25 жовтня. Про це китайський виробник нагадує фанатам практично кожен день з допомогою тізерних відео і фото.

У мережі з'явилися реальні фотографії новинки, які підтверджують більш ранню інформацію про зовнішній вигляд девайса. Інсайдери повідомляють, що Xiaomi Mi Mix 3 отримає 6,0-дюймовий AMOLED-дисплей з незвичайним співвідношенням сторін 19,5:9, чіп Qualcomm Snapdragon 845, 6/8 Гб оперативної пам'яті, 64/128/256 Гб флеш-пам'яті, в залежності від модифікації. Відомо, що смартфон може позиціонувати себе як ігровий, враховуючи топові характеристики на сьогоднішній день.

Що стосується інших характеристик, девайс отримав подвійну основну камеру, здвоєну фронталку з основним датчиком на 24 Мп, сканер відбитків пальців під екраном, а також підтримку бездротової зарядки стандарту Qi. Цілком непогані характеристики, враховуючи приємну ціну. Так, телефон не позиціонує себе як бюджетник, але і ціна не перевалює за тисячу доларів, як у iPhone XS Max.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Можливі цінники на стандартний Xiaomi Mi Mix 3 – від $490 до $620, а за керамічну версію, як очікується, будуть просити від $635 до $765.

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.uа писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.