Корпорація Apple дозволила своїм користувачам стежити за інформацією, яку збирають. Це можна побачити на офіційному сайті компанії. Враховуючи, які проблеми можуть бути у компаній, які непомітно без згоди користувачів збирає особисту інформацію користувачів і продає її третім особам, Apple вирішила показати все, що у неї є на користувачів продукції яблучної корпорації.

Більш того, компанія навіть дає поради, як захистити пристрої Apple, щоб особистою інформацією не заволоділи зловмисники.

Так, на офіційному сайті Apple з'явився новий розділ, що стосується приватності. Саме в цьому розділі користувачі можуть побачити інформацію, яку компанія зберігає про них. Зокрема, це дані записів календаря, фотографій, документів, закладок в браузері, покупок в App Store, нагадувань тощо. Начебто нічого незвичайного, проте кожен крок і нотатка відображається співробітникам Apple, які збирають інформацію про вас.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як відомо, глава Apple Тім Кук вже заявляв раніше, що приватність є базовим правом їх користувачів, і на даний момент величезних витоків даних від компанії поки не відбувалося. У Будь-якому разі, про це поки ніхто не знає.

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.uа писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.