Microsoft Office знайдений спосіб обійти вимогу до придбання ліцензії. Якщо у вас є комп'ютер, ноутбук, планшет або смартфон, і ви хочете встановити Microsoft Office, існує спосіб отримати його безкоштовно, хоча і з деякими обмеженнями. Причому це абсолютно легально, і потрібно проявити трохи кмітливості. 24 вересня Microsoft анонсувала нову версію Office 2019, в яку входять Word, Excel, PowerPoint. Саме це нам на руку.

Нова стратегія Microsoft Office полягає в повній адаптації Word, Excel і PowerPoint під мобільні пристрої iOS, Android і збільшення терміну їх підтримки до п'яти років.

Особливість нової ліцензійної політики Microsoft полягає в тому, що відкривати, читати і редагувати документи Word, Excel і PowerPoint безкоштовно можна тільки на пристрої з екраном розміром менше 10,1 дюйма. Іншими словами, практично всі смартфони і планшети можуть використовувати пакет програм від Microsoft абсолютно безкоштовно.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Якщо використовувати великий планшет, ноутбук або настільний ПК, то без активації Office 2019 документи можна тільки переглядати, але при цьому зберігається повна функціональність для передплатників Office 365. Це означає, що на iPad з дисплеєм 9,7 дюймів можна повноцінно користуватися Office 2019, але на iPad Pro з 12,9-дюймовим екраном офісний пакет доведеться купити. Таким чином можна непогано заощадити за допомогою такого нехитрого кроку.

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.uа писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.