На форумі Reddit з'явилася ціла тема, в якій вже кілька тисяч повідомлень. Як виявилося, оновлена версія програми від Google “Google Камера” вивела смартфони користувачів з ладу. Повідомляється, що девайси користувачів тепер не можуть робити фото. Сама фотографія створюється, однак вона не потрапляє в пам'ять мобільного пристрою. Перевірка показала, що знімок дійсно не зберігається де-небудь, тобто відразу після створення він видаляється назавжди, а відновити його ніяк не можна. Таким чином компанія зробила непотрібними практично всі смартфони на Android.

На практиці це призвело до того, що додаток Google Camera просто перестав зберігати фотографії, а проблема зачіпає дуже багато смартфонів, серед яких Samsung, Motorola, Google, Sony, LG і HTC. Іншими словами, практично всі смартфони, що працюють на актуальної версії Android від Google. За деякими даними, вся проблема полягає в неправильній обробці знімків з HDR.

Якщо відключити цю функцію, що сильно погіршить якість фотографій, то всі дані будуть справно зберігатися в пам'ять мобільного пристрою або на карту пам'яті. Однак, нікому не потрібні фото низької якості, якщо є можливість їх помітно поліпшити. Компанія Google вже підтвердила наявність проблеми, пообіцявши вирішити її в найближчі кілька днів. До тих пір мільйони мобільних пристроїв на базі Android не можуть робити повноцінні фотографії. Після спрацьовування затвора користувач бачить лише мініатюру, натиснувши на яку з'являється повідомлення з інформацією про те, що даного файлу не існує.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.uа писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.