У мережі представили робот-рюкзак “Fusion”, який досить функціональний і компактний. Головною особливістю рюкзака є робо-руки, які можуть виконувати купу дій. При цьому він може управлятися не тільки самим користувачем, який несе рюкзак не собі, але й віддалено по бездротовій мережі.

На перший погляд, ця розробка може здатися даремною іграшкою. Вся справа в тому, що, насправді, серводвигуни пристрої не мають достатньої потужності, щоб виконувати яку-небудь корисну роботу з точки зору обивателя. Однак деякі функції вони здатні виконувати. Наприклад, вони здатні з точністю повторювати рухи користувача, який керує цим рюкзаків. Потенціал у цій функції є достатньо великий, і він обмежується тільки вашою фантазією.

Таким чином, можуть навчатися майстерності лікарі-хірурги, музиканти і художники, повторюючи за визнаними лідерами всі їх руху. Поки це тільки прототип, але розробники збираються її доробити і поліпшити. Коли диво-рюкзак з'явиться на прилавках - невідомо. Ціна теж залишається в таємниці. Будемо сподіватися, що цей девайс в підсумку стане доступним для кожного користувача.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.uа писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.