В кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Варто відзначити, то девайс привернув до себе увагу користувачів мережі за рахунок деяких особливостей, яких немає у конкурентів.

Згідно з даними, Honor Magic 2 отримає безрамковий дисплей і буде виконаний у форматі слайдера з висувною селфи-камерою. Так, екран займає близько 90 відсотків лицьовій панелі смартфона завдяки слайдерной технології. Новинку оснастять 6,39-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2340×1080 пікселів. Продуктивність гаджета забезпечує восьмиядерний процесор Kirin 980 з тактовою частотою 2,6 ГГц в тандемі з 6/8 ГБ оперативної пам'яті. Так, це топовий чіпсет на сьогоднішній день для мобільних смартфонів.

На задній панелі розташується потрійна основна камера, яка буде включати в себе 16-мегапіксельний головний модуль, 24-мегапіксельний допоміжний модуль і 16-мегапіксельний телефото-модуль. Немає сумнівів, що камера отримає найвищу якість, за рахунок чого фото буде максимально насиченим.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ємність акумулятора буде досягати 3400 маг з підтримкою швидкої зарядки. Однак, це не так вже і багато для сучасних смартфонів, враховуючи їх вимогливість. Новинка з'явиться на прилавках вже 31 жовтня 2018 року.

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.uа писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.