Американська фірма Über Technologies, відома по розробці однойменного сервісу замовлення таксі, оголосила про набір людей, що займаються розробкою дронів. Публікація вакансії пов'язана з запуском нової послуги, що надається компанією, - доставки їжі з допомогою дронів. Тепер же компанія планує не тільки розвозити користувачів на авто, але і доставляти їжу, причому доволі незвичайним способом. Судячи по вакансії, компанія бажає запустити сервіс до 2021 року.

Зазначається, що відкриття додаткових послуг може збільшити капіталізацію фірми. В цьому році вона склала 120 мільярдів доларів США. Значні цифри, навіть для компанії, яка надає послуги таксі по всьому світу.

Експерти також підкреслюють, що при запуску нової послуги Über доведеться зіткнутися з труднощами, пов'язаними з регулюванням роботи дронов і розробки методів їх безпечного використання. Приміром, далеко не на всьому повітряному просторі дозволено літати дронам. Наголошується, що для розробки відповідних нормативних актів може знадобитися набагато більше часу, ніж запропоновані Über три роки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що 17 жовтня в Києві офіційно представили китайський новий флагман Xiaomi Mi 8 Lite. Примітно, що раніше девайс показали на батьківщині - в Китаї, і відразу після цього показали українцям цей девайс. Іншими словами, Україна була другою за рахунком, хто знав всі деталі про смартфона від Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що акціонери компанії Facebook запропонували усунути Марка Цукерберга з посади голови правління. Повідомляється, що інвестори незадоволені якістю роботи мільярдера, враховуючи кількість скандалів за останні роки.

Знай.uа писав, що мільйони людей користуються налаштуваннями конфіденційності у своєму браузері зокрема, кнопкою “не відстежувати”. Однак, як виявилося, ця функція марна, так як сайти просто ігнорують вимоги користувачів щодо збору даних відвідувачів.