Компанія Apple продовжує переводити свої пристрої на роз'єму USB Type-C і в зв'язку з цим оновила зарядний пристрій для “розумних” годин Apple Watch. Нагадаємо, що навіть новий iPad Pro отримав роз'єм для зарядки USB-C. І це не дивно.

Це фірмова магнітна зарядка, але вже з USB Type-C. Її можна підключити до сучасних моделей MacBook і іншим ноутбукам з таким портом. До речі, у нових ноутбуках Apple компанія дала пріоритет саме роз'ємів USB-C.

Правда, довжина зарядки - всього 0,3 метра, хоча в старих версіях є і метрові і двометрові кабелі. Так, це може засмутити користувачів, ну сторонні виробники безсумнівно випустять стоїть альтернативу кабелю від Apple.

Нові аксесуари вже продають в Apple Store. Їх вартість - $29, €35 або £29 залежно від країни. Не дивно, адже компанія славиться дорожнечею своєї продукції, і навіть зарядні пристрої можуть вдарити по гаманцю. Швидше за все, Apple згодом повністю переведе свої пристрої на новий роз'єм для зарядки, так як це не тільки спростить життя власникам продукції, але і допоможе заощадити на кабелі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що виробник китайських смартфонів Oppo вирішив обдурити весь світ, підкручуючи показники під час тестів на продуктивність, тим самим покращуючи заявлені характеристики після результатів. Результати тестів анулювали, і смартфони не можна перевіряти до тих пір, поки виробник не позбутися сторонніх програм.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Oneplus несподівано для всіх змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося через те, що компанія Apple вирішила зробити презентацію в той же день, в зв'язку з чим вся увага буде прикута саме до яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що в кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Смартфон отримав купу нових функцій, яких немає у конкурентів на сьогоднішній день.