Старший віце-президент Apple з Маркетингу Філ Шиллер розповів виданню Engаdget, чому компанія назвала iPhone XR саме так і що означає буква R в цій назві. Під час презентації новинок, Apple представила смартфон з незвичайною назвою, який безсумнівно здивував фанатів, породжуючи все більше питань до компанії. І ось, представники яблучної корпорації нарешті почули фанатів, і дали пояснення такого кроку.

За словами Шиллера, X - десятка, а в букві R не зашифровано яке-небудь слово, вона лише показує, що ця модель відрізняється від всіх інших. Шиллер також нагадав, що Apple кілька разів використовувала букву S в назвах смартфонів в якості позначення нового покоління, хоча у випадку з iPhone 3GS, 3G - найменування технології зв'язку, а S означає Speed (швидкість). Однак, деякі користувачі впевнені, що буква S позначала “Special”, натякаючи на суттєві відмінності від звичайної версії смартфона.

Сам Шиллер сприймає букви S і R за аналогією з класами спортивних автомобілів, однак він підкреслив, що це лише його суб'єктивний погляд, а компанія Apple зовсім не мала на увазі нічого такого. Це їжа для роздумів фанатів, які досі бурхливо обговорюють цю тему.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що виробник китайських смартфонів Oppo вирішив обдурити весь світ, підкручуючи показники під час тестів на продуктивність, тим самим покращуючи заявлені характеристики після результатів. Результати тестів анулювали, і смартфони не можна перевіряти до тих пір, поки виробник не позбутися сторонніх програм.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Oneplus несподівано для всіх змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося через те, що компанія Apple вирішила зробити презентацію в той же день, в зв'язку з чим вся увага буде прикута саме до яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що в кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Смартфон отримав купу нових функцій, яких немає у конкурентів на сьогоднішній день.