В базі даних бенчмарка Geekbench з'явилася згадка про новий смартфон Nokia 8.1, який стане наступником Nokia 8. Повідомляється, що смартфон отримає топові характеристики. Варто відзначити, що Nokia 8 став першим повноцінним флагманом у лінійці фінського бренду. Однак, за останніми даними, восьма серія втратить свої топові характеристики, так як на ринку з'явиться гідний наступник.

За даними бенчмарка, у новому смартфоні встановлено 8-ядерний процесор Snapdragon 710 і 4 ГБ оперативної пам'яті. Як виявилося, чіпсет не топовий, так і оперативки у конкурентів побільше, але оптимізація повинні збільшити можливості. Такий же чіпсет став "серцем" нещодавно представленого в Китаї Nokia X7, який став бюджетним смартфоном з дуже непоганими характеристиками.

Не виключено, що Nokia 8.1 виявиться міжнародною версією X7. Цікаво, що новий смартфон працює під управлінням Android 9.0 Pie. Імовірно, це буде перший смартфон з встановленою новою версією Android. Так, компанія непогано постаралася, щоб здивувати користувачів актуальною версією зеленого робота.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, що виробник китайських смартфонів Oppo вирішив обдурити весь світ, підкручуючи показники під час тестів на продуктивність, тим самим покращуючи заявлені характеристики після результатів. Результати тестів анулювали, і смартфони не можна перевіряти до тих пір, поки виробник не позбутися сторонніх програм.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Oneplus несподівано для всіх змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося через те, що компанія Apple вирішила зробити презентацію в той же день, в зв'язку з чим вся увага буде прикута саме до яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що в кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Смартфон отримав купу нових функцій, яких немає у конкурентів на сьогоднішній день.