Смартфони псують зір. На цю тему сперечалися і будуть сперечатися ще багато років. Однак якість дисплеїв мінімізують навантаження на очі користувача.

Чим більше дозвіл екрана, тим крутіше картинка. Однак, біля очей є ліміт, і після певної щільності різниця в картинці непомітна.

Чим більше оперативки, тим швидше смартфон. Цей міф справедливий лише частково. Найбільше оперативної пам'яті вимагає Desktop-режим, ігри з 3D-графікою і програми для обробки відео. Але і для цих процесів буде достатньо 3-4 ГБ. Однак, оптимізація багато чого вирішує, і більш слабкий смартфон може працювати плавніше потужного смартфона.

В офіційних магазинах додатків вірусів немає. Насправді немає. Скачати вірусний додаток можна як на маловідомому форумі, так і на офіційних майданчиках начебто Play Market або App Store.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Якщо ви не перевірили додаток перед установкою і все-таки завантажили заражений файл, перш за все ви захочете його видалити. Варто відзначити, що більшість вірусів проникають в сам код Android, і витягнути звідти не вийде.

Чим більше Мп у камери, тим краще знімки. Кількість мегапікселів впливає тільки на дозвіл фотографії, але не на її якість. Насправді якість знімка залежить від розміру пікселя, діафрагми, функцій стабілізації та програмних алгоритмів обробки зображення.

Телефон можна заряджати всю ніч. Сучасні смартфони оснащені такою кількістю електроніки, що їх безпеку під час заряджання не повинна викликати сумнівів. Тепер сучасні смартфони не вибухнуть і не перегріються.

Нагадаємо, що виробник китайських смартфонів Oppo вирішив обдурити весь світ, підкручуючи показники під час тестів на продуктивність, тим самим покращуючи заявлені характеристики після результатів. Результати тестів анулювали, і смартфони не можна перевіряти до тих пір, поки виробник не позбутися сторонніх програм.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Oneplus несподівано для всіх змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося через те, що компанія Apple вирішила зробити презентацію в той же день, в зв'язку з чим вся увага буде прикута саме до яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що в кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Смартфон отримав купу нових функцій, яких немає у конкурентів на сьогоднішній день.