Китайські виробники електроніки, начебто Oppo, Xiaomi Vivo показали в нинішньому році якими будуть смартфони в найближчі 1 – 2 року. Однак, південнокорейська корпорація Samsung має намір їх перевершити, бо вже в флагмани зразків 2020 2021 років з'явиться дійсно довгоочікувана можливість, нехай вона і не є життєво необхідною. Інсайдери повідомляє, що компанія займається удосконаленням сканера відбитків пальців, який докорінно змінить користування смартфона.

Для смартфонів майбутнього за типом Samsung Galaxy S11 і S12 компанія Samsung успішно створила і запатентувала унікальний сканер відбитків пальців. Так, китайські виробники вже вбудували цей сканер в сам екран, однак корейська корпорація зайшла ще далі, впровадивши сканер під всю площу дисплея. Простіше кажучи, щоб відсканувати палець потрібно прикласти його до будь-якої частини дисплея, а не в якійсь конкретній частині. Іноді подібне дійсно може бути дуже корисно, враховуючи розміри смартфонів, діагональ яких перевищує 6 дюймів.

До виходу на ринок Samsung Galaxy S10 виробник не встигне завершити розробку нового екрану з вбудованим у весь його розмір сканером, так що диво-сканер варто очікувати вже в наступних моделях лінійки Galaxy S.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що виробник китайських смартфонів Oppo вирішив обдурити весь світ, підкручуючи показники під час тестів на продуктивність, тим самим покращуючи заявлені характеристики після результатів. Результати тестів анулювали, і смартфони не можна перевіряти до тих пір, поки виробник не позбутися сторонніх програм.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Oneplus несподівано для всіх змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося через те, що компанія Apple вирішила зробити презентацію в той же день, в зв'язку з чим вся увага буде прикута саме до яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що в кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Смартфон отримав купу нових функцій, яких немає у конкурентів на сьогоднішній день.