У жовтні Ілон Маск кілька разів відзначився заявами в Твіттері. Спочатку підприємець розповів, що йому подобаються аніме зразок “Твого імені” і “Принцеси Мононоке”, і він готовий побудувати величезного бойового людиноподібного робота хутрі. Потім Маск пожартував, що готовий зайнятися розробкою гри Half-Life 3, яку вже багато років чекають фанати. У зв'язку з цим найбільша соцмережа Twitter вирішила, що акаунт геиниального інженера зламали, і заблокувала доступ до сторінки Маска.

Нагадаємо, що під твітом про любов до аніме один з передплатників Маска запитав, що відбувається з двофакторної аутентифікацією для запису Tesla. Підприємець відповів пропозицією купити біткойни з картинкою “Біткойн-тян”. Саме цей пост і викликав підозру у служби підтримки соцмережі, які порахували, що акаунт зламали.

Користувачі Твіттера припустили, що акаунт Маска зламали. При цьому під повідомленням голови Tesla часто з'являються підроблені акаунти з таким же ім'ям і аватарки, які випрошують криптовалюту. До того ж, на цю хитрість попалися тисячі користувачів мережі, так що Twitter почав банити всі акаунти, які міняли ім'я власної сторінки на “Ілон Маск”.

Через кілька годин після публікації твітів про аніме і біткойни підприємець заявив, що в Twitter теж задумалися про можливе злом аккаунта, та ненадовго заблокували Маска. Причину він не уточнив.

Нагадаємо, що виробник китайських смартфонів Oppo вирішив обдурити весь світ, підкручуючи показники під час тестів на продуктивність, тим самим покращуючи заявлені характеристики після результатів. Результати тестів анулювали, і смартфони не можна перевіряти до тих пір, поки виробник не позбутися сторонніх програм.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Oneplus несподівано для всіх змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося через те, що компанія Apple вирішила зробити презентацію в той же день, в зв'язку з чим вся увага буде прикута саме до яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що в кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Смартфон отримав купу нових функцій, яких немає у конкурентів на сьогоднішній день.