Сьогодні, в 2001 році американська компанія Apple представила перший медіаплеєр iPod.

Apple зосередила свою роботу в секторі персональних медіаплеєрів, оскільки в той час вони були "або великими і незграбними”. Концепт розробили менш ніж за рік. Стів Джобс здивував публіку, представивши плеєр, який міг умістити тисячі пісень в кишені. На той момент це був гаджет майбутнього. Саме тоді компанія завоювала свою аудиторію, привносячи нові технології в маси. Тепер з кожною презентацією фанати очікують від яблучної корпорації нових девайсів, які затьмарять конкурентів в особі Samsung, Xiaomi і Huawei.

Ціна моделі в США була $ 399. Для того часу це було дорого, однак плеєр користувався величезною популярністю. До речі, щоб завантажити музику на плеєр, необхідно було завантажити її на ПК, а вже потім перекинути її на устрйоство. Починаючи з iPod Mini 2004 року, шрифт Chicago замінили Espy Sans. Згодом і його змінили на Podium Sans, який схожий на фірмовий шрифт Apple Myriad. З появою кольорових екранів плеєри запозичили деякі елементи дизайну Mac OS X - індикатори виконання в стилі Aqua. Додали елементи елементи в стилі обробленого металу.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що виробник китайських смартфонів Oppo вирішив обдурити весь світ, підкручуючи показники під час тестів на продуктивність, тим самим покращуючи заявлені характеристики після результатів. Результати тестів анулювали, і смартфони не можна перевіряти до тих пір, поки виробник не позбутися сторонніх програм.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Oneplus несподівано для всіх змінила термін презентації нового флагманського смартфона 6T з 30 на 29 жовтня. Це сталося через те, що компанія Apple вирішила зробити презентацію в той же день, в зв'язку з чим вся увага буде прикута саме до яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що в кінці нинішнього місяця компанія Huawei має презентувати свій новий смартфон Honor Magic 2. Смартфон отримав купу нових функцій, яких немає у конкурентів на сьогоднішній день.